Levertijd

Binnen 2 werkdagen

Uniek

De bekende Zeeuwse knop

Omruilen

kan binnen 14 dagen

Home ยป Zeeuwse mokken

Zeeuwse mokken

De Zeeuwse mokken van Belle Knoppe zijn een waardevolle toevoeging aan jouw servies. Onze collectie koffie- en theemokken zijn gebaseerd op de authentieke Zeeuwse knop. Deze knop vormt een belangrijk element in de authentieke Zeeuwse klederdracht en staat voor de rijke cultuurhistorie. Met de Zeeuwse koffiemokken die je bij ons kunt kopen ervaar jij het Zeeuwse gevoel.

Bekijk hier ons servies

Unieke Zeeuwse mokken zijn de perfecte souvenirs

De Zeeuwse thee- en koffiemokken die je bij ons kunt kopen erg leuk om toe te voegen aan jouw servies. Ook zijn het de perfecte souvenirs om bij thuiskomt nog aan de fijne vakantie in Zeeland te denken. Steeds als je weer uit een van onze mokken drinkt, ervaar je het Zeeuwse gevoel en denk je aan de uitgestrekte standen. Wat onze mokken uniek maakt, zijn de leuke Zeeuwse prints en 3D designs. Extra handig is dat de Zeeuwse mokken gewoon in de vaatwasser kunnen, zonder dat zij de print verliezen. Uiteraard geven alle koffiemokken die je bij ons kunt kopen je dat echte Zeeuwse gevoel!

Plaats eenvoudig online jouw bestelling

Onze Zeeuwse producten vind je terug in allerlei winkels in de provincie. Maar wist je dat je onze Zeeuwse mokken ook eenvoudig online kunt bestellen? Zoek de producten van jouw keuze en plaats deze in je digitale winkelwagen. Nadat je jouw bestelling hebt voltooid, verzenden wij de producten zo snel mogelijk. Zo wordt jouw bestelling al binnen drie werkdagen bij jou thuisbezorgd! Bij vragen of voor meer informatie over de Zeeuwse koffiemokken die je bij ons kunt kopen neem je contact met ons op via info@belleknoppe.nl.