Levertijd

Binnen 2 werkdagen

Uniek

De bekende Zeeuwse knop

Omruilen

kan binnen 14 dagen

Home ยป Zeeuwse fietstas

Zeeuwse fietstas

Wil jij een Zeeuwse fietstas kopen? Belle Knoppe heeft een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder fietstassen, die jou het gevoel van Zeeland laten ervaren. Zo kun je bij ons een Zeeuwse fietstas kopen die gebaseerd is op de traditionele Zeeuwse knop. Erg leuk om mee rond te fietsen als trotse Zeeuw of als leuk aandenken aan een bezoek aan onze provincie.

Een Zeeuwse fietstas kopen die gebaseerd is op de Zeeuwse knop

De Zeeuwse knop is een belangrijk element van de Zeeuwse klederdracht. De knop werd vroeger als sieraad gebruikt en stond voor de Zeeuwse trots en de rijke cultuurhistorie. Tegenwoordig is dit element weer helemaal hip. Zo zie je het onder andere terugkomen in sieraden, bonbons en zeepjes. Wij bij Belle Knoppe gaan een stapje verder! Wij bieden jou allerlei producten voor de fiets, waaronder een fietstas, met dit Zeeuwse kenmerk.

Meer dan enkel een Zeeuwse fietstas

Een Zeeuwse fietstas of fietsbel is nog maar een greep uit ons assortiment. Zo vind je bij ons ook de Belle Knoppe Home Collection. Deze collectie bestaat uit mokken, glazen, keukendoeken, servetten, kussens en meer. Erg leuk om deze spullen in jouw woning te gebruiken of om als souvenir mee te nemen naar huis. De Zeeuwse knop staat dus niet alleen perfect op een tas, maar ook op diverse andere producten.

Bestel jouw fietstas of onder producten online

Wil jij een echte Zeeuwse fietstas of een van onze andere producten kopen? Je kunt al onze producten eenvoudig online bestellen. Zoek je favorieten uit en plaats deze in je winkelwagen. Vervolgens voltooi jij je bestelling waarna wij jouw bestelling zo snel mogelijk verzenden. Zo heb jij jouw Zeeuwse producten snel in huis! Heb je vragen? Stel deze dan gerust door te mailen naar info@belleknoppe.nl. Wij vertellen je graag meer over onze tassen en andere producten, gebaseerd op de Zeeuwse knop.