Levertijd

Binnen 2 werkdagen

Uniek

De bekende Zeeuwse knop

Omruilen

kan binnen 14 dagen

Home » Zeeuwse fietsbel

Zeeuwse fietsbel

Een unieke Zeeuwse fietsbel kun je kopen bij Belle Knoppe. De bekende en traditionele Zeeuwse knop is het middelpunt van deze fietsbel. Deze is gemonteerd als een ware blikvanger. Al jarenlang vormt de Zeeuwse knop een belangrijk onderdeel van de traditionele Zeeuwse klederdracht. Dit authentieke design hebben wij als centraal middelpunt genomen in onze hele collectie.

Trek de aandacht door een Zeeuwse fietsbel te kopen

De Zeeuwse knop heeft in de loop der jaren een modern imago gekregen. Het is het symbool van de Zeeuwse trots. Door een Zeeuwse fietsbel te kopen, trek jij gegarandeerd de aandacht met jouw fiets. Als trotste Zeeuw mag deze fietsbel niet op jouw fiets ontbreken. Ook is het een erg leuk souvenir als aandenken aan een heerlijke vakantie in Zeeland. Wanneer jij op jouw fiets stapt, denk je door onze Zeeuwse fietsbel terug aan de heerlijke geur van de zee en de uitgestrekte stranden. Het Zeeuwse gevoel ervaar je door deze fietsbel helemaal opnieuw.

Online de fietsbel van jouw keuze kopen

Wil jij rondfietsen met een unieke Zeeuwse fietsbel? Bestel deze dan online in onze webshop waar je keuze hebt uit verschillende modellen en kleuren. Ga jij voor een oranje uitvoering of gaat jouw voorkeur uit naar een zwart model? Bestel je favoriet en wij verzenden deze direct. Zo heb jij jouw nieuwe fietsbel binnen maximaal drie werkdagen in huis. Ook ben je van harte welkom in een van de winkels die onze collectie aanbieden. Mocht je nog vragen hebben over onze collectie of meer informatie over onze producten willen ontvangen, stuur dan gerust een e-mail naar info@belleknoppe.nl.

Anderen bekeken ook