Levertijd

Binnen 2 werkdagen

Uniek

De bekende Zeeuwse knop

Omruilen

kan binnen 14 dagen

Home » Zeeuws Schortenbont

Zeeuws Schortenbont

Het traditioneel geweven Zeeuws Schortenbont is een herkenbaar motief voor iedere inwoner van Zeeland. Maar je hoeft geen echte Zeeuw te zijn om te houden van dit prachtige zwart-witpatroon. Integendeel: tegenwoordig is Zeeuws Schortenbont weer helemaal in. Je vindt bij Belle Knoppe daarom een groot aanbod aan producten. Welke is jouw favoriet?

Ontdek een ruim aanbod aan producten met Zeeuws Schortenbont

Als het gaat om Zeeuws Schortenbont, kun je hier niet genoeg van in huis hebben! Het motief is prachtig om naar te kijken en geeft je dat echte gevoel van Zeeland – gewoon bij jou thuis. In onze winkel koop je dan ook verschillende items voor in de keuken, zoals textiel, mokken en tafelkleden. Maar ook voor fietsbellen en -tassen zit je bij ons goed. Al onze producten zijn voorzien van de authentieke Zeeuwse knop. Ook als je op zoek bent naar een cadeautje, zijn onze producten hiervoor ideaal. Verras je vriend(in), familielid of collega met een authentiek Zeeuws cadeau!

Plaats jouw bestelling eenvoudig online

Heb je de gewenste producten gevonden? Plaats dan eenvoudig jouw bestelling online. Bij vragen neem je contact met ons op via info@belleknoppe.nl. Wij vertellen je graag meer over onze producten met Zeeuws Schortenbont.