Levertijd

Binnen 2 werkdagen

Uniek

De bekende Zeeuwse knop

Omruilen

kan binnen 14 dagen

Home » Zakelijke klant

Zakelijke klant

ZBC richt zich niet alleen op consumenten markt, maar ook op de zakelijke markt. Alle producten van ZBC zijn in te kopen tegen een aangepaste prijs. De prijs is afhankelijk van het afname aantal. ZBC levert als service bijbehorende displays voor de presentatie van de Belle Knoppe en de Zeeuwse Knop Sleutelhanger.

Iets voor uw bedrijf?

Neem dan gerust contact met ons op.

E | info@belleknoppe.nl

T | 0642769098

Of stuur een bericht

Zeeuwse Knop Sleutelhanger

Vanaf grotere aantallen is de Zeeuwse Knop Sleutelhanger ook compleet te personaliseren. De Zeeuwse knop kan in iedere gewenste kleur worden geproduceerd en daarnaast kan er op de achterkant van de sleutelhanger in reliëf een logo of tekst worden aangebracht. Waardoor dit product zich perfect leent als uniek relatiegeschenk of promotieartikel met een hoog decoratief gehalte in de vorm van het symbool van Zeeland voor uw (potentiële)klant of relatie.Gepersonaliseerde Zeeuwse Knop Sleutelhanger

 

Belle Knoppe

Daarnaast is er de mogelijkheid om de Belle Knoppe van een logo of tekst te voorzien. Door middel van een transparante sticker op de zijkant van de knop. Vanaf grotere aantallen is de Belle Knoppe te personaliseren. De knop van de Belle Knoppe kan in verschillende kleuren worden geproduceerd.